Clubfeest 2023

Beste leden, op 18 juni organiseren we een clubevent voor onze leden, hun familie en vrienden. Dit is een unieke kans om samen te genieten van een leuke en leerzame voormiddag vol karateplezier!

Wat staat er op het programma? Wel, we beginnen om 10u00 en starten om 10u30 met een speelse karate training waar iedereen aan kan deelnemen, ongeacht je leeftijd of niveau. Je leert enkele basisprincipes van karate, zoals stoten, trappen, blokken en je oefent je reflexen en coördinatie. Daarna kan je kijken naar enkele demonstraties kata en kumite die gegeven worden door onze leden. Kata zijn vaste vormen van bewegingen die verschillende aanvals- en verdedigingstechnieken tonen. Kumite zijn gevechtsoefeningen waarbij twee of meer karateka's tegen elkaar sparren. Je zal versteld staan van de vaardigheid en elegantie van onze karateka's!

Om het event af te sluiten, nodigen we jullie uit voor een gezellige receptie met een hapje en een drankje. Dit is een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. We hopen dat jullie allemaal aanwezig zullen zijn en dat jullie er evenveel zin in hebben als wij!

Om praktisch alles vlot te laten verlopen, vragen we jullie om vooraf in te schrijven en ons te melden via een webformulier met hoeveel personen jullie langs gaan komen. Je kan het webformulier hier vinden. Gelieve dit ten laatste op 14 juni te doen, zodat we alles goed kunnen voorbereiden.

Het event gaat door in de sporthal waar we normaal trainen: Sporthal Torrebos, Torrebosstraat 1, 8570 Anzegem. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen op 18 juni voor een onvergetelijke dag! Tot dan!

Karateclub Anzegem